Metode de plata

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata la sediu

Plata se efectueaza integral la sediul magazinului.

Plata online prin NETOPIA Payments, plata cu 1 click sau plata in rate

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

1. Completează datele cardului tău
2. Apasă butonul "Platesc în siguranță".


Daca doresti sa platesti in rate poti face asta tot prin NETOPIA Payments, unde vei introduce datele cardului. După introducerea acestora, vor apărea opțiunile de rate disponibile. Prin platforma NETOPIA Payments avem parteneriate cu bănci precum: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, BRD Finance sau Alpha Bank.

1. Completează datele cardului tău
2. Alege numărul de rate (în funcție de tipul de card și de programul disponibil)
3. Apasă butonul "Platesc în siguranță".


Conform ultimelor reglementări UE, începând cu data de 14 septembrie 2019, băncile din România vor introduce treptat un nou factor de autentificare. Acest element nou, îți poate fi solicitat în procesul de autorizare a plății, alături de codul 3D Secure pe care îl primești prin SMS.

Sunt acceptate la plată cardurile VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2).

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacțiile se vor efectua în LEI, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.