Aer sănătos pentru casa ta, datorită tehnologiilor avansate de filtrare Daikin

Aer sănătos pentru casa ta, datorită tehnologiilor avansate de filtrare Daikin

Ne petrecem mai mult de 90% din viață înăuntru, iar uneori aerul din interior poate fi de 2x până la 5x ori mai poluat ca aerul exterior. Aerul uscat, sau foarte umed, mirosuri neplăcute, polen, praf sau acarieni, toate aceste pericole invizibile pot cauza afecțiuni de sănătate pe termen lung.

Respirăm aer permanent și aerul ne este indispensabil vieții. Chiar dacă în afara locuinței nu putem controla calitatea aerului pe care îl respirăm, în interior cu ajutorul purificatoarelor sau aparatelor de aer condiționat performante, aerul devine mai sănătos.

Cum putem avea grijă de aerul din interiorul casei pe care îl respirăm, pe lângă multe alte lucruri pe care le avem de făcut?

Este mult mai simplu decât îți imaginezi, tot ce trebuie să faci este să alegi soluția Daikin care ți se potrivește!

 

Tehnologia Flash Streamer

Tehnologia are la baza un flux de descărcări de electroni de mare viteză care se ciocnesc de particulele periculoase, descompunând suprafața proteinelor care apoi sunt distruse prin oxidare. Această tehnologie are capacitatea de a distruge polenul, acarienii și mucegaiul.

 

Filtru fotocatalitic din apatit de titan de dezodorizare

Filtru fotocatalitic din apatit de titan elimină particulele de praf din în aer şi elimină mirosurile neplăcute cum ar fi cel de tutun şi ale animalelor de companie. De asemenea acest filtru, captează și chiar dezactivează substanțele chimice organice dăunătoare pentru a vă asigura o furnizare constantă de aer curat

Cum funcționează?

  1. Prin expunerea la lumina ultravioletă, dioxidul de titan eliberează electroni liberi.
  2. Electronii interacționează cu moleculele de apă din aer, descompunându-i in radicali de hidroxil care sunt ioni de hidroxid cu acţiune intensă, rapidă şi de durată relativ scurtă.
  3. Acești radicali de hidroxil atacă moleculele poluanților majori prin separarea legăturilor lor chimice și transformarea lor în substanțe inofensive precum dioxidul de carbon și apa.

Filtru de purificare a aerului cu argint şi de îndepărtare a alergenilor

Suferi de alergii sezoniere sau alergii la animale de companie și acarieni de praf?

Atunci filtrul de argint de eliminare a alergenilor și de purificare a aerului este soluția ta! Filtrul captează alergeni precum polenul și acarienii de praf în proporție de peste 99%.

Datorită calității sale ridicate și a eficienței remarcabile, înlocuirea filtrului este necesară doar o dată la 6,5 ani.

 Curatare filtre Daikin

Curățarea automată a filtrelor

Precum aspiratoarele, aparatele de aer condiționat folosesc filtre pentru a curăța aerul care trece prin unitate.

Și cu cât se colectează mai multe particule în filtru, cu atât curățarea aerului este mai bună, cu condiția să nu uiți că filtrele trebuiesc curățate. Dar cu tehnologia de auto-curățare Ururu Sarara, acest lucru aparține trecutului. Nu numai că este mai puțin de muncă pentru tine, este mai puțin de muncă pentru Ururu Sarara – deoarece acesta păstrează un debit de aer constant stabil în timp ce folosește cu 25% mai puțină putere, datorită faptului că filtrele se curăță permanent.

Aport de aer proaspăt din exterior

Spre deosebire aparatele de aer condiționat convenționale, Ururu Sarara aduce un aport de aer proaspăt în cameră. Acesta are o conductă specială care se conectează la unitatea exterioară prin care aduce aer.

Ururu Sarara este primul sistem cu pompa de caldura rezidential care, datorita capacitatii sale de ventilatie puternice de 30 m3/h, poate umple cu aer proaspat o camera de 26 m2 in mai putin de doua ore.

Purificare aer Ururu Sarara

Comentarii